Architectuur – Techniek – Bouwbegeleiding
Architectuur – Techniek – Bouwbegeleiding

Begin op tijd met de aanpassing van je woonhuis

Huidig gebruik aanbouwKerkewei keuken verbouwing

Volgende week de eindpresentatie van de BNA studie “Langer thuis in eigen huis”. Afgelopen week een leuke bewonersbijeenkomst gehad met enthousiaste reacties. Begin op tijd met aanpassen is een veel gehoorde opmerking. Maak daarin ook de afweging of je op termijn beneden wil slapen/baden of op de verdieping. Dit maakt het makkelijker om de juiste investeringen te doen.

BLIJVERSLENING
NIeuw is de blijverslening. Daarmee kun je tegen zeer gunstige voorwaarden geld lenen voor de aanpassing in je huis. De blijverslening is in feite een gewone hypotheek, met als bijzonderheid dat de gemeente de geldverstrekker is.

Bij welke gemeenten krijg je een blijverslening?
Net als met de starterslening kunnen gemeenten zelf bepalen of ze de blijverslening willen aanbieden. In tegenstelling tot de lening voor mensen die hun eerste huis kopen, zijn er nog niet veel gemeenten waar je terecht kunt voor de blijverslening.

Meer informatie inzake de blijverslening: https://www.svn.nl/particulieren/lening/blijverslening

‪#‎nietjustintime‬ ‪#‎langerthuiseigenhuis‬ ‪#‎aanpassingennaarbehoefte‬ ‪#‎meegroeienwoningvoorraad‬ ‪#‎onderzoeksstudieBNA‬ #blijverslening Platform 31 Gemeente Breda Architectenwinkel West-Brabant Het effect van een architect